Giovani Becali se laudă că are un ceas biologic extrem de scump

Fostul impresar Giovani Becali s-a lăudat zilele trecute în fața unor cunoscuți că are are un ceas biologic foarte performant, care îi spune cu exactitate când să se culce și când îi e foame. Giovani mărturisește că poartă ceasul mereu cu el, însă îl dă jos atunci când face baie. „Nu pot să intru la duș cu ceasul biologic”, a explicat fostul impresar. „Dacă se udă, ăla sunt. Am înțeles de la medic că nu pot să fac rost de altul. Ai un singur ceas biologic toată viața.”

Becali spune că mândrie că a dat prea mulți bani pe ceasul lui biologic ca să îl scoată de la mână atunci când se spală, așa că preferă să nu se mai bage deloc la duș. „De ce să mă spăl când îmi permit să-mi cumpăr cât parfum vreau?” întreabă Giovani retoric. „Păi cu apă se spală tot săracul. Nu, tată, eu dau pe mine cu parfum din ăla scump, de 500 de euro lingurița. Nici nu mai ai nevoie de săpun, că face parfumul singur clăbuci, în contact cu jegul.”

Ce regretă Giovani e că, în ziua de azi, toți oamenii au ajuns să aibe ceas biologic. „Nu-mi place ideea că tot prostul are ceas biologic. Ce cred ei, ca daca au toí  ceas bio contribuie la curățenia ecosistemului? Nu, tată! Ceasul e un accesoriu prin care de distingi de ceilalți. Nici nu vă vine să credeți cât am umblat după un ceas biologic obscen de scump. Numai cureaua de la el face 20.000 de euro.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
5 noiembrie 2011 10:40

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult