Giovani Becali şi-a congelat flegma la un institut din Germania

Giovani Becali a trimis o canistră de zece litri de flegmă la Institutul Geneticii din Freiburg, acolo unde se află cea mai bună echipă de geneticieni din lume. Nu este singurul om cu bani care a plătit bani grei în speranţa că, peste ani, medicina va ajunge atât de avansată încât va permite crearea unui om plecând de la ADN-ul acestuia.

Giovani Becali se află în compania selectă a unora dintre cei mai cunoscuţi oameni ai planetei. Steve Jobs a trimis o casetă de valori cu câteva unghii, preşedintele Obama a preadat şi el, contra unei sume consistente, care, din ce se spune, depăşeşte milionul de dolari, aproape jumătate de litru de sânge, iar Angelina Jolie a lăsat la Institut un copil întreg.

Giovani este destul de încrezător în viitorul cercetărilor geneticii: „Nici n-o să mor bine că mă vor recrea imediat din propria flegmă. O să vedeţi! Şi chiar dacă va fi să nu se aleagă nimic din cercetările lor, mă gândesc că am oricând o rezervă de zece litri de flegmă pe care o pot folosit în emisiunile tv sau prin crâşme”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
18 august 2011 12:30

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult