Giovanni Becali are Covid? A stat o oră lângă Cartianu și nu i-a spus că pute

Bănuieli serioase că fostul impresar Giovanni Becali ar avea Covid. Prezent la o reuniune de cocalari acesta a fost așezat la masă cu celebrul ziarist Grigore Cartianu, în speranța că poate se mai flegmează între ei și iese caterincă, dar Giovanni n-a făcut aproape niciu gest.

Mai mult, deși a stat aproape o oră în preajma lui Cartianu nu i-a spus măcar o dată că pute ci doar s-a rezumat la expresii normale cum ar fi „ce proastă-i mă-ta”, „te omor” și „te bag în pizda mă-tii cu părerile tale cu tot”. Și ceilalți comeseni au fost uimiți de calmul cu care fostul impresar a purtat discuțiile.

Vestea că Giovanni ar putea avea Covid s-a răspândit rapid în clanul Becali. Vărul lor, Gigi, a încălecat degrabă pe credinciosul său armăsar Luțu și a venit într-un suflet la vila lor înarmat cu una din cele mai puternice icoane anti-covid din arsenalul său. Mai mult, l-a adus și pe vrăjitorul său personal, Alexandru Tudor, care a lansat rugăciuni și pomelnice în aer ajutat de o cădelniță adusă tocmai de la muntele Athos.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
12 octombrie 2021 16:58
Citește mai mult despre: Cartianu giovanni becali

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult