Giovanni Becali face urări de Ziua Mamei

Astăzi, de Ziua Mamei, dau peste următorul titlu: Ioan Becali: „Mama lui Lupescu e o beţivă!” Nu m-am obosit să citesc ştirea, chiar nu contează. Nu înţeleg ce ar mai putea adăuga textul articolului, titlul spune tot, după ce l-ai văzut nu mai ai nevoie de altceva. Până la urmă, putem să ne gândim singuri la implicaţii. Din cauză că provine dintr-o familie cu probleme – mama alcoolică – Lupescu nu s-a putut dezvolta armonios, iar acum, la maturitate, are unele carenţe profesionale. Fix aceste carenţe l-au determinat să-l pună selecţionar pe Răzvan, care, swinger fiind, nu poate face performanţă.

Oricum, nu-i exclus să avem de-a face cu o nouă modă de Ziua Femeii. Copiii le fac cadou mamelor urări prin intermediul lui Giovanni. Lupescu, primul client, a apelat la un clasic “Eşti o beţivă”. Alţii, mai imaginativi, le pot transmite mamelor lor un scuipat, cu mesajul “Pentru că eşti proastă, de-aia şi face mişto Borcea de tine” sau mult mai elegantul “Puţi, ce să fac dacă puţi”.  Pentru nişte bani în plus, copiii au ocazia să facă şi urări mai complexe, adevărate dovezi de dragoste şi de agramatism marca Giovanni: “Eşti cea mai mamă proastă! Ştii ce spun celelalte mame despre tine? O hahaleră, o zdreanţă, o beţivă!”

 

În curând, urările de la Giovanni or să ajungă la fel de banale ca diplomele alea chicioase cu „Cel mai bun şef”. Ideea e să apelezi la ele acum, printre primii, când trendul e la început. O avea Lupescu mamă beţivă, dar uite ce inspirat a fost.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
8 martie 2010 16:20

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult