După problema minoră a încălzirii globale, Greta Thunberg a decis să treacă și la probleme serioase. Astfel, în ultima sa conferință de presă Greta a răbufnit la adresa lui Gigi Becali și a echipei sale: ”FCSB nu e Steaua!”, a urlat din toți plămânii Greta Thunberg.

greta_fcsb_steaua.jpg ”Mesajul meu este că suntem cu ochii pe tine, Gigi Becali!”, și-a început discursul Greta. ”E greşit. Eu nu ar trebui să fiu aici. Ar trebui să fiu pe stadion, în Ghencea, să încurajez adevărata Steaua. Steaua lui Bölöni, lui Bălan, lui Majearu, lui Lăcătuș și Balint. Asta este adevărata Steaua, nu FBSC!”

”Cum îndrăzniți? Cum îndrăzniți să spuneți că FCBS e Steaua? Rușine! Ar trebui să vă fie rușine!”, a continuat Greta Thunberg. ”Cum îndrăzniți să vă faceți că nu vedeți că adevărata Steaua se zbate în mediocritate prin ligi inferioare, în timp ce echipa impostorului Gigi Becali joacă în prima ligă? Noi, cei din noua generație, nu vă vom uita niciodată pe voi, cei care distrugeți adevărata Steaua! Ar trebui să vă fie frică, pentru că generația mea s-a deșteptat!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 27.09.2019 16:03 Sport

National Cinematografic