Guvernul îi răsplăteşte pe campionii olimpici: vor avea dreptul să nu se mai întoarcă în ţară!

În ciuda a ceea ce se spune, iată că ne apreciem valorile! Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret a anunţat azi că, la cererea premierului Ponta, a decis să înlocuiască recompensele băneşti pentru sportivii care iau medalii la Jocurile Olimpice cu ceva mult mai consistent: dreptul de a se stabili definitiv în altă ţară!

“Vrem ca astfel să răsplătim la adevărata lor valoare eforturile făcute de campionii noştri olimpici”, spun oficialii guvernamentali, “prin cea mai mare recompensă pe care le-o poate oferi România: posibilitatea de a nu se mai întoarce niciodată în ţară. Le dăm posibilitatea să aleagă ţara în care să se stabilească iar apoi Guvernul României va face toate formalităţile pentru ei, inclusiv renunţarea la cetăţenia română.”

“Cine şi-ar dori, după ce a câştigat o medalie olimpică, să se întoarcă într-o ţară unde n-are baze în care să se antreneze, primeşte un salariu mizerabil şi se mai şi ia presa de el? Nu ar însemna că ne batem joc de campionii noştri dacă îi lăsăm se se întoarcă în România în condiţiile astea?”, îşi justifică autorităţile decizia. “Sportivii care se vor întoarce în ţară sunt cei pedepsiţi pentru că nu au luat nicio medalie.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
6 august 2012 08:42

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult