Hagi a fost ales președinte al Senatului, ca să aibă loc la tribuna oficială

România a găsit rapid o soluție pentru a-i putea permite fotbalistului Gheorghe Hagi să aibă și el un loc la tribuna oficială când mai sunt meciuri de fotbal. Acesta a fost ales noul președinte al Senatului și, în această calitate, va fi invitat la toate meciurile ca înalt oficial.

Gheorghe Hagi (n. 5 februarie 1965, Săcele, Constanța, România) este un fost fotbalist român, considerat unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi în Europa anilor ’80 și ’90 și cel mai mare fotbalist român din toate timpurile. A fost numit fotbalistul român al anului de șapte ori, și este privit ca unul dintre cei mai buni fotbaliști ai generației sale. Ca un constructor de joc avansat, a fost recunoscut pentru dribling, tehnică, viziune, pase și finalizare, se arată în propunerea legislativă care l-a pus pe Gică Hagi în funcția de șef al Senatului României.

Factorii politici, dar și jurnaliștii, speră ca prin această numire să se ridice un pic și prestigiul acestei camere a Parlamentului. „Spre deosebire de persoana precedentă, Gică a mai condus niște echipe de oameni, afaceri, de obicei spre succese pe care nu le-au atins alți oameni în alte domenii. Presupunem că nu ne va face de cacao, ca persoana asta care a fost înainte”, a declarat paznicul Parlamentului la investire.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

17 iunie 2021 18:41
Citește mai mult despre: gica hagi presedintele senatului

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult