Hagi: „Vreau să antrenez iar!” Brusc, sute de echipe joacă excelent, ca să-şi protejeze antrenorii

Driblinguri de generic, execuţii spectaculoase, parade, călcâie, scoruri de 9-9 sau 0-0, dar cu numeroase faze de poartă. De astfel de fotbal au parte microbiştii din întreaga lume, după ce Gică Hagi a anunţat că vrea să revină în iarbă. De groaza ca nu cumva echipa lor să aibă privilegiul nefast de-a fi aleasă de Maradona din Carpaţi pentru un proiect pe termen lung, mii de fotbalişti dau brusc pe teren tot ce au mai bun.

Ei vor astfel să-şi protejeze carierele şi să evite retrogradarea la sfârşitul sezonului, chiar dacă momentan mulţi luptă la titlu. „Antrenorul nostru e foarte bun, avem multe de învăţat de la mister, suntem în grafic, sperăm să continuăm tot aşa”, spune, cu lacrimi de speranţă, până şi căpitanul ultimei clasate din a 5-a divizie namibiană.

După ce la sfârşitul săptămânii mai multe cluburi din Asia şi Pacific îşi demiseseră antrenorii pe motiv de rezultate slabe, ieri i-au reinstalat de urgenţă, pe motiv de acordare a încă unei şanse, până trece pericolul lipsei de contract al Regelui.

În replică, pentru a-i găsi rapid echipă, agenţii lui Hagi au realizat deja câteva DVD-uri care îl arată dând din mâini, strigând şi agitându-se pe margine. După care, imediat intră imagini de tabele cu scoruri finale, majoritatea astronomice, înregistrate de Galatasaray sau Poli Timişoara în mai vechi meciuri caritabile sau amicale cu echipe de liceeni entuziaşti.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Harald
9 aprilie 2014 11:39

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult