Halep n-a câștigat destui bani anul ăsta ca să-și permită nuntă în weekend

Iată de ce Simona Halep și-a făcut nunta miercuri! Din păcate, tenismena română nu a reușit să strângă destui bani din tenis anul acesta, așa că nu și-a permis o nuntă în weekend, cum își permit barosanii. Simona efectiv n-a avut de ales când a văzut prețurile pentru o nuntă în Mamaia în weekend și a mers pe varianta low-cost, din timpul săptămânii.

Tot lipsa banilor a făcut-o pe Halep să invite mai puține persoane. ”E adevărat că și Toni a pus bani, dar tot nu ne ajungea de mai mult de 150 de meniuri, la cât sunt prețurile acum. Pentru flori și decorațiuni ne-au ajutat părinții. Oi fi eu milionară, dar flori la prețuri de România nu-mi permit”, a declarat Simona.

Din păcate, Simona nu prea a câștigat nimic anul ăsta, din diverse motive, și a fost nevoită chiar să-și vândă câteva sute de perechi de pantofi Nike pe Olx, ca să adune bani pentru dat la popă la cununie: ”E greu chiar și pentru noi milionarii. Dacă ești la privat, e infinit mai dificil decât pentru angajații la stat”, s-a plâns Simona Halep.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 septembrie 2021 18:05
Citește mai mult despre: Halep nuntă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult