Halep pierde locul 1! Mii de români schimbă numele copiilor din Simona înapoi în FCSB

Pierderea locului 1 mondial de către Simona Halep nu putea rămâne fără ecou printre români. Aprecierea și susținerea lor pentru Halep s-au evaporat subit, dovadă și cozile kilometrice de la sediile de Starea Civilă din toată țara, unde românii depun cereri ca să-și schimbe numele copiilor din Simona înapoi în FCSB.

”E seară, programul s-a terminat de câteva ore, dar nu putem pleca acasă, că încă sunt sute de oameni la coadă care urlă că dau foc la clădire dacă nu le primim cererile”, spune un angajat de la Starea Civilă Sector 5. ”Și toate cererile sunt identice: din Simona, numele copiilor lor să se schimbe la loc în FCSB. Dă, Doamne, să ia FBSC campionatul, că altfel vin iarăși peste noi în câteva luni, să ceară schimbarea numelui la copii!”

”Păi ce, se compară Simona cu FBSC?”, spune unul din românii care așteaptă la coadă. ”Păi Simona a fost numărul 1 un an de zile, nu zeci de ani, ca echipa lui domnul Gigi. Și Simona nici măcar nu cred că e nume de băiat, ca FSBC. Gata, de acum încolo vreau ca băiatul meu să fie FCBS, nu Simona!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
22 ianuarie 2019 19:55
Citește mai mult despre: Halep

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult