Halep s-a apucat să scrie cărți ca să i se reducă pedeapsa

Deși instanțele sportive au nedreptățit-o, spiritul sportiv n-a părăsit-o niciodată. Mereu învingătoare, Simona Halep s-a apucat deja de scris cărți, ca să mai reducă din pedeapsa de 4 ani cu suspendare.

Reprezentanții sportivei estimează că din trei cărți și două doctorate Simona va putea reduce suspendarea la vreo două luni. „Vorbim de o persoană care este atât de pasionată de tenis încât la un moment dat a luat decizia, minoră fiind, să facă o operație de reducere de sâni. Fără îndoială vorbim de o persoană care știe exact ce are de făcut când vorbim de performanță”, a declarat un apropiat al familiei.

Prima carte este aproape scrisă, „Simona – povestea mea” fiind deja volumul cu ele mai multe precomenzi la editura Curtea Veche din ultimii 10 ani, în timp ce „De la Zeno la Zgură, o călătorie prin soicisim altăuri de Simona Halep, cu o prefață de Teodor Baconschi”, este așteptată la Humanitas. Tot la Humanitas se va publica și „linie-cratimă”, o istorie a greșelilor gramaticale făcute de Halep în timpul interviurilor, alături de greșelile de pe terenul de joc, compilație făcută de scriitorul Radu Paraschivescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 septembrie 2023 15:01
Citește mai mult despre: carti Halep

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult