Horia Ivanovici, bănuit că mănâncă invitaţii din emisiune în pauzele publicitare

După ce mai mulţi invitaţi ai lui Horia Ivanovici au dispărut de pe micile ecrane, şefii de la Digi Sport au făcut o anchetă internă. Rezultatele i-au pus pe gânduri: se pare că moderatorul emisunii profită de pauzele publicitare ale emisiunii sale, ca să se înfrupte din invitaţi. Ba, mai mult, de la o vreme au început să dispară şi cameramanii, cu tot cu camerele de filmat.

„Avem mai multe motive să credem domnul Ivanovici nu e străin de dispariţia invitaţilor săi. De exemplu, când cere lista de invitaţi ai emisiunii Fanatik Show, el spune, pur şi simplu, «Daţi-mi să văd meniul din această seară!». Apoi, cere foarte des pauze publicitare, în orice caz mai des decât e stabilit înainte de emisiune”, a dezvăluit directorul Digi Sport.

Un alt motiv pentru care Horia Ivanovici este bănuit că are legătură cu dispariţia invitaţilor săi este faptul că, recent, a făcut o cerere către şefii postului, prin care a cerut ca sloganul televiziunii, „Delectează-te cu Digi Sport”, să fie schimbat cu „Înfruptă-te la Digi Sport”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 aprilie 2012 11:42

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult