Horia Ivanovici se crede Moise: „Când plonjez în mare, se despart apele!”

Moderatorul emisiunii Fanatik Show de la Digi Sport se laudă că, de fiecare dată când merge la mare, se simte un fel de Moise. „Când plonjez în mare, se despart apele, lucru care până la mine n-a fost reuşit decât de Moise. Atât sunt de special”, s-a lăudat supraponderalul de la Digi Sport.

„Odată”, a rememorat Horia Ivanovici, „am simţit o mică furnicătură pe burtă şi, când m-am uitat mai atent, am văzut că tocmai turtisem un delfin. Săracu’, n-a avut nici o şansă, am căzut fix pe el. Dar e şi vina lui, că eu am strigat «Fereaaaaaaa!» înainte să sar. Delfinii nu sunt chiar atât de inteligenţi pe cât se zice.”

Talentul special pe care îl are i-a adus însă şi câteva interdicţii lui Horia Ivanovici, în special pe plajele din Asia. „Zic ăia că aş fi provocat mai multe tsnumi-uri, ceea ce nu este adevărat. Pur şi simplu au căutat un ţap ispăşitor şi m-au găsit pe mine, mi-au interzis accesul pe mai multe plaje. Mi-au reproşat şi că le iau soarele turiştilor care vor să se bronzeze”, a povestit Ivanovici.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 august 2013 13:24

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult