Horoscop atletic. Ce sport trebuie faci în funcție de zodie

Berbec – Berbecii fac de obicei un sport extrem, gen cățărare pe ghețari sau parapantă, sport la care se accidentează grav, că nu vor să poarte echipament de protecție, din încăpățânarea tipică.

Taur – Taurii se împart în două categorii. Cei care nu practică niciun sport și stau doar pe canapea și cei care practică MMA. De obicei cei care aleg să se bată în ring sunt tauri pașnici cărora le-a întârziat comanda la terasă și au făcut o criză de nervi, din care au aflat că pot ucide pe oricine dintr-un singur pumn.

Gemeni – Singurul sport pentru Gemeni este șahul. Niciun alt sport nu poate fi practicat de membrii acestei zodii, pentru că în sport trebuie să iei decizii rapid. Alta e la șah, unde geamănul poate despica la infinit, ore în șir, orice decizie, analizând ce e pro și ce e contra. Ei nici nu vor să câștige, ci doar să se gândească, de-aia fac remiză în 99% din partide.

Rac – Cel mai potrivit sport pentru raci sunt scufundările, că acolo trebuie să te dai în spate din barcă.

Leu – Doar fotbalul, sportul rege, este demn de regele zodiilor. Evident, nu să-l practice, ci doar să se uite la el și să bage semințe și bere, ca să-și mărească burdihanul. Dacă îi zici că nu prea e sportiv, se înfurie, te înjură și scoate un cartonaș roșu, cerându-ți să pleci.

Fecioară – Badminton în colanți roz, indiferent că e vorba de un bărbat sau o femeie. Acesta e sportul preferat al fecioarelor. De obicei îl practică în amurg sau în zori, pe muzică ambientală.

Balanță – Yoga. Dar nu de-aia de se face la sală. Balanțele fac yoga atletică, de maniaci, la care trebuie să faci flotări în sfârcuri . Când se satură de yoga bagă un pic de parkour.

Săgetător – Fiind ca de obicei niște împrăștiați, săgetătorii preferă triatlonul, ca să poată să explice de ce se antrenează haotic. Ba înoată, ba pedalează, ba aleargă. De fapt totul e gândit să le mascheze lenea și au nevoie mereu de niște scuze ca să te evite sau să te înșele, activități tipice pentru săgetători

Scorpion – SUP. Stand Up Paddle, pe o baltă obscură dintr-un județ izolat, unde poți ajunge doar cu o mașină de offroad, cum au ei, ca psihopații. Preferă acest sport pentru că pot să vâslească cu o mână și să posteze selfiuri pe Instagram cu cealaltă.

Vărsător – Membrii acestei zodii practică doar sporturi virtuale, precum vâjhaț, stând ca triștii pitulați prin garsoniere în fața ecranelor. Cu toate astea, sunt singurii care câștigă bani din sport, cu excepția Taurilor, cărora le dă lumea bani să nu-i bată.

Capricorn – Schiul sau snowboardul, acestea sunt sporturile ideale pentru capricorni, pentru că acolo pot atinge viteze mari și adrenalina îi ajută să facă planuri mai rapide despre cum să-și reorganizeze afacerea, casa, mobila, planuri pe care le pun apoi în aplicare meticulos, fără să se consulte cu nimeni, pe ascuns, cum fac toți capricornii.

Pești – Parșivii din această zodie preferă sporturile de finețe, precum tir cu arcul sau tir sportiv, eventual biatlon, pentru că lor le place să rănească de la distanță, fără să se murdărească de efluviile scârboase ale altor sportivi. Ca să se antreneze ucid animale mici.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
1 august 2020 07:28
Citește mai mult despre: horoscop

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult