I se spune omul-kendama! Un român are capul legat cu un şnur de restul corpului

E doar un tânăr şomer din Berceni, dar toată lumea întoarce privirea după el! În vârstă de 29 de ani, Deceneu Petrescu s-a născut cu o mutaţie genetică rară: are capul detaşat de corp şi traheea lungă şi flexibilă, precum un şnur.

De curând, acesta şi-a descoperit talentul de kendama umană şi petrece zilnic ore întregi făcând giumbuşlucuri cu capul, spre deliciul copiilor care îl urmăresc în Parcul Tineretului.

„Durează destul de mult să înghit ceva şi trebuie să am grijă să nu mă înnod, că mă sufoc”, mărturiseşte tânărul. „Dar în rest duc o viaţă perfect normală, şi e chiar relaxant să-mi bălăngăn capul prin aer, încercând să-l prind cu gâtul.”

Susţinut de familie şi prieteni, Petrescu s-a înscris recent şi la un campionat de kendama, iar acum se antrenează cu sârguinţă: „Ce-o să fac cu banii dacă iau marele premiu? Probabil o să mă duc la medic să-mi capseze capul la loc atunci când o trece şi moda asta.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
29 mai 2017 10:44
Citește mai mult despre: anatomie kendama mutant

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult