Ianis Papahagi, o umbră a tatălui său. A ajuns rezervă la Spiru Haret

Există un motiv cât se poate de serios pentru care Adrian Papahagi își îneacă amarul în mâncare și postări neinspirate pe Facebook. Un apropiat al intelectualului de provincie a dezvăluit că acesta este demoralizat și veșnic abătut din cauza performanțelor intelecutuale precare ale fiului său.

Deși instruit de tatăl său încă de la 3-4 ani, Ianis n-a reușit să ajungă la nivelul visat de Adrian Papahagi. Ianis a reușit să ajungă doar la cea mai slabă universitate din România, Spiru Haret. Și nici măcar pe un post de titular, ci pe unul de rezervă – practic freacă banca la Spiru Haret, ceva ce nu poate fi comparat ca umilință a unui intelectual cu nimic.

Practic, Ianis ajunge la catedră doar când titularul postului este accidentat sau își ia niște zile de concediu în plin an universitar. Iar acest lucru se întâmplă rar. Și char și în puținele șanse pe care le primește, Ianis Papahagi eșuează lamentabil. Jumătate din cei din sală adorm când acesta e la catedrală, în timp ce cealaltă jumătate părăsește sala de curs.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
8 iulie 2022 13:14
Citește mai mult despre: Papahagi Spiru Haret

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult