Îi prieşte în închisoare! Adrian Năstase are 98 la biceps!

Colegii de închisoare ai lui Adrian Năstase susţin că acesta a evoluat foarte bine de la încarcerare şi trage din greu de fiare, dovedind o ambiţie rară.

„La biceps are deja 98. Zice că până iese vrea să mai pună 2 cm, nu se lasă. De-asta nici n-a mai contestat să fie eliberat condiţionat pe 16 februarie, vrea să se concentreze, să izoleze mai bine câteva grupe de muşchi şi să mai ia masă”, susţine Decebal Popescu, antrenorul lui Adrian Năstase din penitenciar.

Mesele regulate, programul fix şi atmosfera competitivă par să-i fi trezit lui Adrian Năstase ambiţia de a-şi construi corpul pe care şi l-a dorit întotdeauna.

„Ştiu că mereu am fost un bărbat atrăgător, dar cred că se poate şi ma bine. Încerc să dau cât pot. Nu vreau să mă laud, dar la piept împing deja 250 şi când am intrat în penitenciar abia dacă ridicam 80. Colegii mă susţin foarte mult, sunt mereu în spatele meu”, a declarat Adrian Năstase.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
30 ianuarie 2013 14:01

Alte articole

Vezi mai mult