Ilie Dumitrescu a analizat aseară așezarea trupelor rusești la granița cu Ucraina

Misterul intențiilor rusești privind Ucraina a fost risipit aseară la DigiSport, după ce Ilie Dumitrescu a arătat care este formula adevarată folosită de Vladimir Putin. După ce a folosit mai multe reluări, inghetând imaginile ca să explice telespectatorilor ce și cum, Ilie a concluzionat că Putin este mare fan al Ajax-ului din anii ’70.

“Andrei, scuză-mă un pic, dacă te uiți la cum stau în teren ofițerii, iți dai imediat seama că ei sunt pregătiți să facă ambele faze. Când sergentul pleacă, ofițerul rămâne pentru a acoperi defensiva. În același timp, dacă urmarim cu atenție căpitanii, vedem că ei acoperă benzile laterale și urcă odata cu generalul, care este un fel de libero”, a explicat Ilie în murmurul celor din studio.

De altfel aceasta nu este singura data când Ilie a ales să explice oamenilor ce se întâmplă și în alte domenii în afară de fotbal. “Este drept că la un moment dat ne limitam la discuții despre Champions League, însă Ilie a elucidat repede toate secretele competiției. Așa am ajuns să analizăm imagini cu migrațiile animalelor sălbatice din Africa, lansări de misiuni spațiale și, mai nou, topirea calotei glaciare”, a declarat Andrei Niculescu, realizatorul emisiunii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
9 mai 2014 10:04

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult