Ilie Dumitrescu are un salariu de legendă

E clar de ce a ajuns Ilie Dumitrescu la Steaua. Becali voia ca echipa să fie antrenată de o legendă. Iniţial, au existat mai multe variante, mai multe legende au fost luate în considerare.

 

În primul rând, Greuceanu, care îi promisese mai demult lui Becali luna de pe cer. După refuzul categoric al lui Greuceanu, patronul Stelei a mai vorbit cu Daniel Sihastrul, Dan, căpitan de plai şi chiar cu Vrâncioaia, care mai avea o ofertă şi de la Victoria Brăneşti.

Până la urmă, Becali a bătut palma cu Ilie Dumitrescu, protagonistul unor legende greceşti mai puţin cunoscute, prea slabe ca să fie incluse în Legendele Olimpului. Ilie nu a fost un negociator din cale-afară de abil. El o să aibă un salariu de 1 leu, mult mai mic decât ajutorul de şomaj pe care l-ar fi primit dacă ar fi stat în banca lui.

 

Reporterii noştri au aflat mai multe dedesubturi ale acestei afaceri, dacă o mai putem numi aşa.

 

-Dacă se califică în Liga Campionilor, Ilie Dumitrescu primeşte un video sau un ARO.

 

-Imediat după parafarea contractului cu Steaua, au început să curgă ofertele pe adresa lui Ilie Dumitrescu. Mulţi preşedinţi de club din Liga a III-a şi-au dat seama că-şi permit să-l aducă pe Ilie antrenor.

 

-Ilie Dumitrescu a cerut să primească leul în euro.

 

-El a mai cerut ca salariul să-i fie dat în bancnote mici, că de multe ori nu găseşte să schimbe.

 

-Ilie le-a promis jucătorilor că le să salariul lui drept primă dacă bat Brăneştiul în etapa următoare.

 

-Nu s-a lăsat uşor înduplecat, el i-a cerut lui Becali să semneze o clauză potrivit căreia, dacă vorbeşte în presă despre echipă, o să-i dea 5 lei şi un teren de 20 de centimetri pătraţi din Pipera.

 

-Când un jucător o să se plângă că are un salariu prea mic, Ilie o să-i închidă gura zicându-i: “Da’ cât vrei, mă, 50.000 de euro? Păi nici io n-am atât!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
11 august 2010 14:53
Citește mai mult despre: antrenor Becali Steaua

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult