Ilie Dumitrescu dă de pământ cu țăranii care stau la plajă în slip

Cel mai elegant dintre foştii fotbalişti ai înaltei societăţi, fashion iconul Ilie Dumitrescu, nu se mai abţine şi o spune pe faţă: bărbaţii români se îmbracă prost! Deşi se pretind masculi alfa, tot mai mulţi aleg să stea la plajă în comozii, dar deloc distinşii chiloţi de baie, în loc să poarte smoking, frac sau redingotă.

„E jale, vă spun. La un moment dat am cedat psihic şi i-am strigat ‘fii, bă, mai prezentabil’ unuia care pescuia guvizi pe dig, în bermude şi maiou, ca papuaşii. Zece metri mai încolo, o femeie dezlega integrame în bikini, lângă acelaşi chioşc cu porumb fiert unde, odinioară, doamnele din înalta societate se bronzau cu graţie, scoţând o gleznă delicată de sub rochia cu crinolină. M-a luat cu leşinu’, să-mi bag p*la, cât grobianism.”

„Of, şi nici la încălţăminte nu stăm mai bine”, adaugă Ilie Dumitrescu în editorialul nemilos, publicat aseară în prestigiosul catalog Kaufland. „Mă plimb pe plajă de trei ore şi toţi bărbaţii poartă şlapi, ca ultimii ţărani. Zici că au dispărut pantofii Oxford.”

„La munte e mai rău. N-am mai văzut un joben pe Vârful Omu din ’92, şi chiar bate soarele acolo, nu glumă”, spune Ilie Dumitrescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
25 iunie 2023 09:00
Citește mai mult despre: fashion maniere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult