Ilie Dumitrescu: „N-am nevoie de suporteri, o să aduc pe stadion galeria mea de artă”

Antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu, spune că echipa sa nu va fi afectată de decizia suporterilor stelişti, care au spus că nu vor mai veni la stadion ca să încurajeze echipa din cauza comportamentului lui Gigi Becali. El spune că tribunele oricum nu vor rămâne goale în meciul de diseară cu Victoria Brăneşti, întrucât intenţionează să aducă ăe stadion galeria sa de artă, evaluată la peste 10 milioane de euro.

„Ce uită suporterii e faptul că eu sunt Ilie Dumitrescu şi deţin una dintre cele mai valoroase galerii din ţară. După cum s-a scris deja în presă, am refuzat o ofertă de 10 milioane de euro pentru galeria mea. Asta ca să înţelegeţi exact ce galerie are Ilie Dumitrescu. Diseară, în tribune se va afla galeria mea personală, astfel că demersul suporterilor nu-şi va atinge ţinta”, a spus în urmă cu puţin timp antrenorul Stelei, în cadrul unei conferinţe de presă.

TNR a aflat pe surse că Gigi Becali a făcut un scandal monstru când a văzut pe stadion un tablou ce înfăţişa un ciobănaş cu fluier. „Ce-i cu ăsta aici? A venit să mă fluiere pe mine? Băi hahaleră, care eşti tu hahaleră, să nu te mai prind pe stadion! Vali (Valeriu Argăseală, n.n.), cheamă paza şi dă-l afară pe ăsta din tribună. Şi adu-mi odată apa aia cu bule!”, ar fi cerut patronul Stelei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
16 august 2010 15:50
Citește mai mult despre: Becali galerie ilie dumitrescu Steaua suporteri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult