Ilie Dumitrescu și-a făcut academie de fotbal unde învață jucătorii să scuipe semințe

Încă un membru al generației de aur a fotbalului românesc își deschide academie de fotbal. Este vorba chiar de Mister Ilie Dumitrescu, cel mai elegant galactic român. Spre deosebire de alți foști mari jucători, precum Hagi, Ilie Dumitrescu nu fac o academie tradițională, unde tinerii vin să învețe fotbal, ci o academie de fotbal specială, unde jucătorii vor învăța doar să scuipe semințe.

Există și un program pentru cei mai talentați membri ai academiei Ilie Dumitrescu. Aceștia vor învăța să scuipe alți jucători, dar și arbitri. Aici va preda însuși Mister Ilie Dumitrescu, pentru că niciun alt fost mare jucător nu a vrut să se bage, ca să nu-i ia fața. Există însă voci că s-ar fi băgat Lăcătuș, dar i-a fost frică să nu-l scuipe Ilie.

”Eu vreau să arăt că nu mă dau în lături de la muncă. Eu scuip în palme și mă apuc de treabă cu băieții ăștia tineri, că n-are cine să le arate cum scuipă o glorie a fotbalului. De la cine să învețe să scuipe semințe? De la Giovani Becali? Păi ăla scuipă așa, ocazional. Dar să scuipi 90 de minute plus prelungiri, asta înseamnă să fii fotbalist adevărat”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 mai 2024 13:08
Citește mai mult despre: fotbal ilie dumitrescu scuipat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult