Iliescu râde de Macron: ”Cu garda aia te fac knock-out când vreau”

Fostul președinte Ion Iliescu urmărește cu fanatism știrile externe și nu i-a scăpat fotografia publicată de administrația prezidențială a Franței, cu Emanuel Macron la un antrenament de box. Dar bătrânul nostru bolșevic a remarcat că poza e regizată și Macron e un diletant al boxului. Iliescu a publicat și el o postare, în care dă de pământ cu tehnica lui Macron.

”Garda larg deschisă, pot să trec cu o brigadă de tancuri sovietice prin ea. Brațul stâng e atât de coborât că parcă ar fi nivelul de trai al românilor din perioada când eram președinte”, a spus Iliescu. Fostul președinte l-a amenințat pe Macron că îl face knock-out când vrea, pentru că, deși e trecut de 90 de ani, e într-o formă fizică perfectă, nu ca ”sfrijitul de Macron”, potrivit propriilor declarații.

”Așa se dă o directă? Sau ce făceai, ai văzut un țânțar pe sacul de box și ai vrut să-l omori?”, îl ironizează Iliescu pe Macron. ”Mușchii ăia sunt mușchi de userist, nu de președinte european”, spune Iliescu, care a postat o poză cu el antrenându-se la sac. Iliescu a mărturisit însă că nu prea îi place boxul și preferă MMA-ul, pentru că-i oferă mai multe posibilități de ”dialog” cu fizicul adversarului.

”Boxul e ca și cum ai chema minerii să bată studenți și le-ai zice să le dea numai la față și numai cu pumnul. Când ai rangă, dai unde te avantajează, nu respecți niște reguli care te limitează inutil”, a mai spus fostul șef de stat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 martie 2024 13:16
Citește mai mult despre: box gardă Iliescu macron

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult