Chiar dacă nu mai e Războinicul Luminii, urs grizzly, Mihai Viteazul și nici măcar Belciug, Gigi Becali n-a renunțat la spiritul de luptător. După încă o ratare a titlului în Liga 1, coacționarul său de la FCSB, Dumnezeu, i-a îndreptat ochii spre Game of Thrones, inspirându-l să imprime echipei spiritul eroic din serial. Cum pitici guralivi sau hăndrălăi bețivani a tot avut în lot, iar prințesică isterică încă are pe poziția de director sportiv, Becali s-a orientat spre dragoni, dorind să transfere 4-5 cu valoare de prim 11.

gigi_becali_dragon.jpg „Bă tată, eu la ultimele meciuri am fost dezamăgit, pentru că de ce? Nu eram războinici, mai ales ăsta, zi-i, de stătea pe bancă... băiatu’ ăla de-l sunam eu să-i zic pe cine să bage... Nu, tată, nu Meme, păi nu-l știu eu pe Meme? Așa, Deja ăla – păi cu fața aia de mieluț vrei să-i câștigi tu campionatu’ lu’ Becali?! Nu, tată, aduc 4-5 dragoni și până de Paști gata, Becali campion!”, plănuiește patronul FCSB. 

„Mai zicea Petrică, nu-i bine, bre nea Gigi, te dă la GSP, că ăștia-s balauri spurcați de la diavolu’. Da’ bine, mă, nu de-aia vreau antrenor creștin la echipă, să mi-i strunească, pac-pac, mă-nțelegi? Dacă-i liber de contract, îl iau chiar pe băiatu’ din film, mi-a plăcut că era smerit, ăla crețu’ cu cojoacă mițoasă, ca a mea din tinerețe. Și-oricum, patronu’ meu spiritual nu e Sfântu’ Gheorghe care-a omorât balaurul?! Dacă e de ceva, sun din lojă, pac-pac, dragonul iese la schimbare și cu asta basta!”

Decizia lui Becali a creat deja primele victime. Jucătorii lui FC Porto, supranumiți „dragonii”, au intrat în depresie realizând că, de fapt, niciunul nu e vizat pentru un transfer. Declarându-se fecesebiști de la copii și juniori, ei refuză să se mai antreneze odată cu năruirea visului de-a îmbrăca tricoul echipei din Pipera.  

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Harald | Saturday, 25.05.2019 11:26 Sport

National Cinematografic