Impresionat de Game of Thrones, Gigi Becali a decis: „Din toamnă, 4-5 dragoni la echipă!”

Chiar dacă nu mai e Războinicul Luminii, urs grizzly, Mihai Viteazul și nici măcar Belciug, Gigi Becali n-a renunțat la spiritul de luptător. După încă o ratare a titlului în Liga 1, coacționarul său de la FCSB, Dumnezeu, i-a îndreptat ochii spre Game of Thrones, inspirându-l să imprime echipei spiritul eroic din serial. Cum pitici guralivi sau hăndrălăi bețivani a tot avut în lot, iar prințesică isterică încă are pe poziția de director sportiv, Becali s-a orientat spre dragoni, dorind să transfere 4-5 cu valoare de prim 11.

„Bă tată, eu la ultimele meciuri am fost dezamăgit, pentru că de ce? Nu eram războinici, mai ales ăsta, zi-i, de stătea pe bancă… băiatu’ ăla de-l sunam eu să-i zic pe cine să bage… Nu, tată, nu Meme, păi nu-l știu eu pe Meme? Așa, Deja ăla – păi cu fața aia de mieluț vrei să-i câștigi tu campionatu’ lu’ Becali?! Nu, tată, aduc 4-5 dragoni și până de Paști gata, Becali campion!”, plănuiește patronul FCSB. 

„Mai zicea Petrică, nu-i bine, bre nea Gigi, te dă la GSP, că ăștia-s balauri spurcați de la diavolu’. Da’ bine, mă, nu de-aia vreau antrenor creștin la echipă, să mi-i strunească, pac-pac, mă-nțelegi? Dacă-i liber de contract, îl iau chiar pe băiatu’ din film, mi-a plăcut că era smerit, ăla crețu’ cu cojoacă mițoasă, ca a mea din tinerețe. Și-oricum, patronu’ meu spiritual nu e Sfântu’ Gheorghe care-a omorât balaurul?! Dacă e de ceva, sun din lojă, pac-pac, dragonul iese la schimbare și cu asta basta!”

Decizia lui Becali a creat deja primele victime. Jucătorii lui FC Porto, supranumiți „dragonii”, au intrat în depresie realizând că, de fapt, niciunul nu e vizat pentru un transfer. Declarându-se fecesebiști de la copii și juniori, ei refuză să se mai antreneze odată cu năruirea visului de-a îmbrăca tricoul echipei din Pipera.  

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Harald
25 mai 2019 09:26
Citește mai mult despre: Becali

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult