În cinstea lui David Popovici, Iohannis şi-a făcut o piscină lângă fiecare casă

Toți politicienii și-au arătat respectul față de performanța tânărului David Popovici, dar nimeni nu a făcut-o atât de puternic precum șeful politicienilor, președintele Klaus Iohannis. Când a auzit de medalia luată de sportiv acesta a decis să-și construiască o piscină lângă fiecare casă.

„Înotul este un sport ieftine și accesibil pe care și-l permite toată lumea. Nici nu ai nevoie de foarte multe, e suficientă o lopată și te-apuci să sapi în curtea casei tale să faci o groapă. Eventual vorbești cu un arhitect să-ți spună exact unde o pui să nu deranjeze designul terenului de golf din aceeași curte”, a explicat președintele Iohannis.

Afirmația că înotul este un sport extrem de popular a fost confirmată și de numeroși români care trăiesc în zone inundabile ale țării, ce susțin că înoată mult mai des decât joacă fotbal sau șah. Chiar și în București cetățenii s-au apucat de înot în acest debut de vară când s-au umplut străzile cu apă de la ploi. „Măcar nu mai trebuie să dau bani la piscină la Dinamo”, a explicat un tânăr entuziast care înota prin zona Gării de Nord.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

22 iunie 2022 11:59
Citește mai mult despre: iohannis piscina popovici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult