În drum spre casă după finala de la Rio, naţionala Coreei de Nord a bătut-o şi pe Simona Halep

Propaganda de la Phenian atinge noi culmi! Potrivit ziarului nord-coreean Shu Shu Bei, naţionala de fotbal a Coreei de Nord ar fi făcut un popas la Bucureşti după victoria cu 9-0 în faţa Portugaliei, pentru a o învinge pe Simona Halep cu scorul de 6-3, 6-1 în finala BRD Open.

Susţinut din tribune de generalul Hao, mareşalul Hung şi alţi colegi de echipă, însuşi dictatorul Kim Jong-Un, autorul a 2 hattrick-uri la Rio, ar fi jucat împotriva Simonei în cel de-al doilea set, după ce “s-a încălzit” cu Şarapova şi Novak Djokovic.

Deşi i-a fost atrasă atenţia că Simona Halep a bătut-o de fapt pe Roberta Vinci şi nici picior de nord-coreean n-a fost de faţă, Kim Jong-Un continuă să îşi susţină propria variantă. “Sunteţi victimele propagandei americane şi vreţi să denigraţi măreţia poporului nord-coreean şi realizările glorioase ale socialismului.”

Drept răzbunare pentru minciunile răspândite în presa internaţională, scriu jurnaliştii de la Shu Shu Bei, Coreea de Nord o să-şi facă – şi o să câştige – propriul BRD Open, chiar la Phenian.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
15 iulie 2014 12:46
Citește mai mult despre: Coreea de Nord Halep Kim Jong Un Rio tenis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult