În lista CSAT de achiziții militare s-a strecurat și un set de crose de golf

Pe lângă avioane F35, sumbarine Scorpene sau rachete pentru F16, în lista CSAT de achiziții militare s-ar fi strecurat și un set de crose de golf, confirmă Administrația Prezidențială. Este vorba de crose strategice, de ultimă generație, menite să-l sprijine pe șeful statului să fie mai rezilient în relația cu alți lideri din NATO, cu pasiuni asemănătoare.

”Nu poți să te duci să joci golf cu Biden cu un set de golf demn de un provincial. Ca să nu mai zic că niște crose uzate vor fi tratate ca un gunoi de angajații companiilor aeriene de lux cu care zboară președintele. Nu ne permitem să-i arunce crosele de golf. Trebuie să se vadă clar că e vorba de niște crose strategice”, justifică achiziția unul din frații Muraru, gemenii consilieri ai lui Iohannis.

Costul croselor este menținut secret, conform deciziei CSAT, pentru că nu e bine să vadă dușmanul ce achiziții facem: ”Rusia abia așteaptă o asemenea vulnerabilitate. Trebuie să fim pregătiți pentru orice scenariu, inclusiv cu crose de elită, pentru când domnul Iohannis trimite mingea în boscheți, ca să nu mai fim noi nevoiți s-o aducem în dinți, ca de obicei”, spun membrii CSAT.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 aprilie 2023 14:56
Citește mai mult despre: achiziții CSAT golf iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult