În România nu mai există suporteri de rezultat disponibili! Steaua i-a luat pe toţi

Seria bună de rezultate obţinută de Steaua în acest sezon a triplat numărul românilor care se declară stelişti de mici. Astfel, în România nu mai există momentan nici un suporter de rezultat disponibil. Sau, dacă există, este vorba de suporteri care încă nu au aflat că Steaua a bătut-o cu 1-0 pe FC Copenhaga, însă şi aceştia vor deveni stelişti imediat ce află rezultatul meciului de aseară.

„Cât timp Steaua va rămâne pe primul loc în Liga I şi va aduna puncte în grupa sa de Europa League, suporterii de rezultat vor rămâne alături de echipa lui Gigi Becali. Doar printr-un miracol, gen CFR Cluj câştigă Liga Campionilor, un astfel de suporter va renunţa s-o susţină pe Steaua”, a apreciat reputatul sociolog Decebal Popescu.

Cea mai afectată echipă de această situaţie este CFR Cluj, echipă care se bazează exclusiv pe suporteri de rezultat. „Am primit un mesaj de la liderul suporterilor ceferişti prin care am fost anunţat că, începând de azi, ei sunt oficial suporterii Stelei. Nu ştiu dacă îmi permit să cumpăr alţi suporteri”, s-a plâns Arpad Paszkany, patronul CFR Cluj.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
5 octombrie 2012 15:01

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult