În sfârșit! AdBlock elimină acum și știrile despre Steaua de pe site-urile de sport

Creatorii AdBlock au făcut, în sfârșit, un gest așteptat de toată lumea: au inclus și știrile despre Steaua în categoria celor pe care programul le blochează de la afișare. ”Peste 90% din tipul ăsta de știri sunt spam, care nu face altceva decât să enerveze utilizatorii de internet. E firesc să blocăm un astfel de conținut”, spun creatorii AdBlock.

”Era și timpul”, exultă un internaut interesat de sport. ”Ce-i drept, când intru acum pe site-urile de sport, abia dacă mai găsesc 3-4 știri, dar măcar nu mai citesc toate căcaturile despre FCSB, Gigi Becali, Reghe sau Meme Stoica. Știrile  astea sunt mai odioase decât Ponta și Iliescu la un loc – sau undeva pe-acolo. E infinit mai bine acum.”

Genialitatea noii opțiuni AdBlock stă în faptul că ea nu va afecta deloc fanii fecesebiști interesați de astfel de știri nocive. ”E arhicunoscut faptul că aceștia nu sunt prea inteligenți, așa că majoritatea oricum nu știu cum să activeze noua opțiune AdBlock”, spun creatorii extensiei. ”Și, până la urmă, astfel de oameni merită să citescă știri imbecile despre echipa lui Gigi Becali.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 septembrie 2016 19:16
Citește mai mult despre: FCSB

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult