În sfârşit o reacţie promptă! Suporterii maghiari din Centrul Vechi, sterilizaţi şi duşi în ţarcuri

Ca să evite o nouă tragedie, absolut toţi hingherii şi toate cabinetele veterinare din Bucureşti au primit noi sarcini, de care trebuie să se ocupe urgent. Mai exact, „hungherii”, cum i-a botezat Oprescu, trebuie să adune toţi suporterii maghiari din Centrul Vechi, urmând ca aceştia, după ce vor fi sterilizaţi, să fie plasaţi în câteva ţarcuri de la marginea Bucureştiului.

„Fiind vorba de 2-3000 de suporteri maghiari, eu cred cu tărie că se poate rezolva problema lor în scurt timp. Nu vreau să mai deranjeze bucureştenii, să urle tâmpenii într-o limbă ciudată, totul pe fondul consumului de alcool. Până la ora meciului să nu mai văd picior de ungur în Capitală!”, a transmis primarul Sorin Oprescu.

Primarul a adăugat că ia în considerare introducerea problemei suporterilor maghiari în referendum, urmând ca bucureştenii să se pronunţe dacă sunt de acord cu eutanasierea suporterilor naţionalei Ungariei. „Dacă în termen de 14 zile nu îi revendică nimeni, doar nu o să le dăm drumul înapoi pe străzi”, a precizat Oprescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 septembrie 2013 11:17

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult