În urma valurilor de arestări, lui Ponta i s-a cerut să-l schimbe pe Tolontan de la GSP

Panica s-a răspândit ca focul în California printre corupții din România. Într-o întâlnire secretă ce a avut loc la Palatul Mogoșoaia, mai mulți oameni cu relații în lumea politică și mediul de afaceri i-au cerut premierului Victor Ponta schimbarea lui Tolontan din funcția de redactor șef al Gazetei Sporturilor.

Deși a fost numit în această funcție cu mult timp înaintea accederii lui Traian Băsescu la putere, dușmanii lui Tolo cred că a ajuns la o înțelegere cu actualul președinte și de aceea nu a fost încă înlocuit. ”În mandatul său, Tolontan a dat jos miniștri, consilieri, secretari de stat iar anchetele sale au băgat în pușcărie o mulțime de oameni, chiar și pe Gică Popescu. A băgat la bulău mai mulți ca DNA-ul”, s-a plâns un politician.

Ponta s-a confesat unor apropiați că ia în calcul schimbarea lui Tolo din funcție cu un alt ziarist, mai maleabil și mai prietenos. Deși Horia Ivanovici părea o varintă bună, această propunere a fost respinsă, pentru că mănâncă mult iar numirea lui Cristian Țopescu este scoasă din discuție, pentru că asta ar însemna revenirea PNL-ului la guvernare. ”Cel mai bine să punem unul prost grămadă, inofensiv, care nu pricepe nimic dar pare arțăgos”, a spus premierul uitându-se cu subînțeles la Mircea Diaconu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 aprilie 2014 12:54
Citește mai mult despre: tolontan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult