În următorul weekend are loc maratonul băutorilor de bere: cine își suge burta mai mult timp câștigă

 În felul lor, băutorii de bere sunt și ei sportivi! Poate chiar mai sportivi decât cei care au alergat în ultimul week-end la maratonul bucureștean, motivați de faptul că își pot pune poze de la eveniment pe Facebook. Și tocmai pentru că vor să arate asta, la finalul acestei săptămâni băutorii de bere vor avea propriul lor maraton.

”Să alergi câteva ore, timp în care bei doar din când în când puțină apă, e un gest care nu are nimic masculin în el”, susține reputatul bărbat Decebal Popescu. ”Să-l văd eu pe maratonistul care stă peste 12 ore pe un scaun, timp în care bea bere fără oprire și face doar mici pauze în care merge la WC, să-și golească vezica. Adevărații eroi sunt în baruri, nu aleargă pe asfalt!”

Spre deosebire de maratonul de la finalul săptămânii trecute, la maratonul berii nu participă cine plătește, ci doar cine merită. ”Dacă nu ai burtă de bere, poți veni cu toți banii din lume, că nu vei fi acceptat. Trebuie să ai o burtă generoasă, pe care să încerci să o ții suptă cât mai mult timp”, a explicat principalul organizator al ineditului maraton.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 octombrie 2014 13:28
Citește mai mult despre: bere maraton

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult