Încă doi jandarmi bătuţi aseară! Au încercat să-l tempereze pe CTP în timpul finalei Simonei Halep

Jandarmeria acuză că încă doi dintre angajații instituției de retarzi au fost bătuți. Dar măcar de data asta au fost bătuți crunt, exact cum merită, nu ca vineri seara, când Jandarmeria a manipulat crunt realitatea, ca să aibă ce căcat să mănânce nevertebratele de la Antena 3 și România TV.

Asta pentru că cei doi jandarmi au încercat să intre peste Cristian Tudor Popescu în timpul finalei jucate aseară de Simona Halep, ca să-l tempereze. Numai că CTP-ul a ripostat dur și i-a bătut cu bestialitate pe cei doi jandarmi, ba chiar i-a și mușcat, iar la final i-a dezbrăcat și le-a incendiat hainele în propria sufragerie.

Jandarmii au folosit și gazele lacrimogene, dar fără efect. În loc să-l potolească, gazele l-au transformat într-un Hulk, l-au făcut pe CTP și mai nervos. Și a fost nevoie de intervenția vecinilor, care au reușit cumva să-i smulgă pe cei doi jandarmi din mâinile CTP-ului, altfel cu siguranță ar fi fost nenorociți pe viață de către comentatorul sportiv.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
13 august 2018 18:08

Alte articole

Vezi mai mult