Jandarmeria acuză că încă doi dintre angajații instituției de retarzi au fost bătuți. Dar măcar de data asta au fost bătuți crunt, exact cum merită, nu ca vineri seara, când Jandarmeria a manipulat crunt realitatea, ca să aibă ce căcat să mănânce nevertebratele de la Antena 3 și România TV.

ctp_nervos_3544.jpg Asta pentru că cei doi jandarmi au încercat să intre peste Cristian Tudor Popescu în timpul finalei jucate aseară de Simona Halep, ca să-l tempereze. Numai că CTP-ul a ripostat dur și i-a bătut cu bestialitate pe cei doi jandarmi, ba chiar i-a și mușcat, iar la final i-a dezbrăcat și le-a incendiat hainele în propria sufragerie.

Jandarmii au folosit și gazele lacrimogene, dar fără efect. În loc să-l potolească, gazele l-au transformat într-un Hulk, l-au făcut pe CTP și mai nervos. Și a fost nevoie de intervenția vecinilor, care au reușit cumva să-i smulgă pe cei doi jandarmi din mâinile CTP-ului, altfel cu siguranță ar fi fost nenorociți pe viață de către comentatorul sportiv.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 13.08.2018 20:28 Sport

National Cinematografic