Încă o minciună a lui Djokovic. A scris în cererea de viză că FCSB e Steaua

Tenismanul sârb Novak Djokovic a sfidat din nou întreaga suflare mondială prezentând informații false în cererea sa de viză pentru Australia, unde ar putea participa la un turneu de tenis. În dreptul căsuței „alte mențiuni” acesta a precizat, negru pe alb, „FCSB e Steaua”.

Judecătorul australian care a analizat cazul lui Djokovic a sesiza imediat că este ceva în neregulă și a contactat un român aflat în țară referitor la această situație. După ce acesta a terminat de urlat și scuipat a tras concluziile neceare: „Afirmația este, fără îndoială, falsă”.

Această ultima infamie dovedește, încă o dată, că tenismenul sârb nu se remarcă decât prin performanțele sale sportive în timp ce prezintă, evident, un caracter lipsit de cea mai mică urmă de moralitate. Fără îndoială că, în cazul în care va veni la un turneu de Grand Slam în România va fi privit cu ostilitate atât de microbiști cât și de oamenii de rând, care știu că FCSB nu e Steaua și trebuie să fii suporter FCSB la cap să crezi așa ceva.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
12 ianuarie 2022 17:15
Citește mai mult despre: djokovic FCSB Steaua

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult