Începe triathlonul țigănesc. Furi o bicicletă, înoți în Dâmbovița, fugi de poliție pe Magheru!

Eveniment sportiv istoric la Bucureşti! Mii de ţigani s-au înscris la triathlonul ţigănesc, proba de foc din cariera fiecărui ţigan. Numit şi Olimpiada Ţiganilor, Triathlonul constă în cele 3 probe clasice: furtul unei biciclete, înotul în Dâmboviţa în zona fântânilor de la Unirea, apoi un cross nebun pe bulevardul Magheru, urmăriţi de poliţie cu girofarurile pornite.

Anul acesta, ţiganii acuză deficienţe de organizare, spunând că nu li se mai dă voie să alerge cu bicicletele în spate: Triathlonul nu mai e ce-a fost! Cu toate astea, ca în fiecare an, deviza concurenţilor este: “Nu e important nici să învingi, nici să participi. Important e cât fură familia ta din buzunarele spectatorilor de pe margine”

În fiecare an, cursa începe tot mai devreme, pentru că cine nu fură startul e descalificat. Poliţistul care dă startul trage un foc de avertisment în aer, apoi îi urmăreşte pe concurenţi, sporind suspansul cursei. În general rezultatul triathlonului e foarte strâns şi pentru departajare trebuie folosite imaginile de pe camerele de supraveghere.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
26 iunie 2015 15:52
Citește mai mult despre: bicicleta cursa Dâmboviţa politist tigani triathlon

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult