Martori oculari, trecători dar și câțiva polițiști au reclamat astăzi, în cursul dimineții, un incident bizar în care a fost implicat un român. Acesta a fost văzut fugind prin periferia orașului Manchester din Marea Britanie, fără să aibă asupra sa un portofel furat sau alte bunuri similare. 

roman-alergand.jpg

„Am făcut un baraj de poliție la intersecția străzilor Evans cu Gloughcheshire și l-am capturat pe individ. După accent și culoarea pielii ne-am dat seama că este român. Percheziția a scos la iveală faptul că acesta nu avea asupra lui nici un obiect furat. În plus, nicăieri în zonă nu s-a reclamat vreo spargere, vreo tâhlărie sau vreun viol”, a declarat, perplex, șeful poliției din Manchester, Corbyn MacStruan O'Shaugnessy.

Românul a fost eliberat după câteva ore de anchetă, răstimp în care localnicii și polițiștii s-au fotografiat cu el ca și cum ar fi fost a 8-a minune a lumii. Acesta a stârnit rumoare prin declarațiile sale controversate „Sunt turist, n-am venit aici să muncesc”. Mâine, acesta va fi prezentat reginei Angliei care s-a arătat foarte curioasă de întreaga poveste. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 11.08.2016 16:28 Sport

National Cinematografic