Incident bizar în Manchester! Român surprins alergând prin oraș deși nu furase nimic

Martori oculari, trecători dar și câțiva polițiști au reclamat astăzi, în cursul dimineții, un incident bizar în care a fost implicat un român. Acesta a fost văzut fugind prin periferia orașului Manchester din Marea Britanie, fără să aibă asupra sa un portofel furat sau alte bunuri similare. 

„Am făcut un baraj de poliție la intersecția străzilor Evans cu Gloughcheshire și l-am capturat pe individ. După accent și culoarea pielii ne-am dat seama că este român. Percheziția a scos la iveală faptul că acesta nu avea asupra lui nici un obiect furat. În plus, nicăieri în zonă nu s-a reclamat vreo spargere, vreo tâhlărie sau vreun viol”, a declarat, perplex, șeful poliției din Manchester, Corbyn MacStruan O’Shaugnessy.

Românul a fost eliberat după câteva ore de anchetă, răstimp în care localnicii și polițiștii s-au fotografiat cu el ca și cum ar fi fost a 8-a minune a lumii. Acesta a stârnit rumoare prin declarațiile sale controversate „Sunt turist, n-am venit aici să muncesc”. Mâine, acesta va fi prezentat reginei Angliei care s-a arătat foarte curioasă de întreaga poveste. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

11 august 2016 14:28
Citește mai mult despre: alergat anglia roman

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult