Incidente la Olimpiadă! Încă un sportiv rus care l-a criticat pe Putin a fost găsit dopat cu poloniu

Deşi Rusia a fost sancţionată dur la ediţia aceasta a Jocurilor Olimpice de iarnă, sportivii ei neavând voie să participe decât sub drapel neutru, atleţii ruşi nu s-au lepădat nici acum de vechile metehne! Încă un sportiv rus, care în ultimele zile postase comentarii critice la adresa lui Vladimir Putin, a fost găsit dopat cu mai mulţi izotopi radioactivi în apartamentul său din satul olimpic.

De data aceasta, însă, anunţul privind descoperirea cazului de dopaj a fost făcut chiar de ruşi. “Cu puţin timp înainte să-şi pună capăt zilelor din pricina remuşcărilor, biatlonistul Alexei Huienko a consumat cantităţi semnificative de poloniu-210, un izotop menit să-i crească abilităţile sportive prin adăugarea unui picior sau a unei mâini”, a stabilit comisia antidoping venită direct de la Moscova.

“Incidentul ne-a tulburat, deoarece doar cu o zi înainte am fost în vizită pe la domnul Huienko, i-am oferit un ceai, totul părea în ordine iar atletul, care a scris în repetate rânduri că nu e în totalitate de acord cu ideile domnului Putin, era perfect sănătos”, a povestit un membru al comisiei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
20 februarie 2018 11:01
Citește mai mult despre: Olimpiadă poloniu Putin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult