Incredibil! Mai mulți fotbaliști români au format împreună o propoziție!

Nou record în lumea sportului! În urma unui efort de echipă, cei 11 jucători români au reuşit să alcătuiască o întreagă propoziţie în limba română, spre surprinderea spectatorilor prezenţi. La capătul celor 90 de minute de muncă şi transpiraţie jucătorii au reuşit să pună punct unei frumoase propoziţii în limba română, impecabilă din punct de vedere gramatical.

Antrenorului echipei a mărturisit că pentru această performanţă au fost necesare câteva luni de antrenament dur, dar a meritat. „Am exersat foarte mult frazele fixe, la care eram deficitari”, a spus cu mândrie antrenorul principal al echipei. „Este o victorie grea, am avut şi câteva accidentări în timpul propoziţiei. În minutul 72 am rămas fără mujlocaşul central, aşa că nu mai aveam pe nimeni în teren care să se priceapă la conjuncţii. Dar ne-am revenit şi am reuşit să terminăm cu bine propoziţia, iar asta e tot ce contează acum.”

Vizibil emoţionat, căpitanul echipei a comentat cu modestie succesul echipei: „Victoria asta dovedeşte că într-o propoziţie toţi fotbaliştii sunt la fel de importanţi. Individualiştii nu au ce să caute în fotbal, pentru că niciun fotbalist nu poate vorbi de unul singur. Dedicăm această victorie suporterilor noştri, care ne-au fost alături şi în momentele cele mai grele, când nu puteam lega două vorbe.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
18 iunie 2012 05:44

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult