Înfrânt de Rapid, Becali transferă la FCSB o icoană de 15 milioane euro

După înfrângerea rușinoasă cu Rapid Gigi Becali taie în carne vie. Două icoane folosite la palat au fost puse pe lista de transfer, trei trimise la echipa a doua, să sfințească FCSB II și a anunțat un transfer gigant pentru piața românească, o icoană de 15 milioane de euro tocmai din Grecia, de la Athos.

„Icoana are palmares, a fost folosită de Panatinaikos în 1971 când au ajuns în finala Champions League, deci nu e străină de fotbal. Depinde doar de Gigi dacă o folosește cum trebuie sau o irosește într-o formulă cu mai mulți atacanți, cum ar fi sfintele odoare de la Mânăstirea Văratec sau icoana cu Constantin Brâncoveanu ferecată în aur. Icoana grecească e mai mult mijlocaș defensiv, iar fotbalul modern nu prea se joacă cu închizători”, a opinat fratele Alexandru Tudor, clericul FCSB, fost arbitru.

Becali speră ca cu această icoană să atace campionatul și să facă o figură frumoasă în cupele europene, în caz contrar i-o va face guler nefericitului care este „antrenor” la FCSB în săptămâna în care îl apucă pandaliile.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
16 august 2021 16:49
Citește mai mult despre: gigi becali icoane Rapid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult