Ingenios! Cristi Tănase, denaturalizat de urgență, ca nu cumva să-l bage Piți cu Ungaria

Vești bune din cantonamentul Naționalei de fotbal, unde un anonim patriot și cu inimă mare a ținut să facă o surpriză plăcută tuturor microbiștilor români. Astfel, în urma unor demersuri discrete dar insistente, autointitulatului mijlocaș Cristi Tănase i-a fost retrasă în regim de urgență cetățenia română. Prin urmare, el nu va putea fi folosit sub nici o formă în teren în meciul împotriva Ungariei, ceea ce oferă din start un avantaj nesperat echipei noastre. Pentru a nu-l confuza prea tare, lui Dodel i s-a permis totuși să-și păstreze calitatea de piteștean, precum și data nașterii.

Reprezentanții Ungariei acuză că în spatele acestei mutări de geniu s-ar afla chiar selecționerul Victor Pițurcă. „Nu era suficient că a renunțat la vedetele Cociș și Florescu, acum ne mai dă o lovitură. Fără Tănase, e ca și cum echipa României ar avea un al 11-lea jucător, chiar în teren. Nu se face așa ceva, mai ales între vecini!”, tună și fulgeră ungurii, care amenință că îl vor reclama pe Pițurcă la FIFA și UEFA pentru practici concurențiale neloiale și lipsă de fair play. Interpelat prin gardul de la Săftica, Victor Pițurcă s-a mulțumit să răspundă simplu acuzelor: „Nu!, nu?”.

Totuși, cei mai afectați par a fi steliștii care sperau ca, odată cu o nouă evoluție la Națională, Tănase să fie remarcat și să se realizeze mult visatul de către ei transfer la oricare altă echipă. „Exista un interes real pentru el de la două echipe cipriote din eșalonul secund, dar și din Liga Mayor A, puternicul campionat din Guatemala. Acum nu ne mai rămâne decât să sperăm la o minune – poate-l uită ai noștri în vreun hotel din Finlanda”, conchid câțiva fani ai roș-albaștrilor.

Times New Roman revine pe ecrane. Din 19 octombrie, ne vedem în fiecare duminică la ora 19.00 pe Prima TV!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Harald
10 octombrie 2014 12:22
Citește mai mult despre: Cristi Tanase Nationala Piturca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult