Inna va face playback împreună cu suporterii CFR la meciul cu U Cluj

Achiziţie de senzaţie făcută de suporterii CFR Cluj, pentru meciul de marţi seara, împotriva Universităţii Cluj! Finanţatorul Arpad Paszkany a ademenit-o pe Inna cu mai multe milioane de euro, ca să facă playback împreună cu galeria ceferistă. Mai mult, Inna are promis şi un bonus consistent dacă îşi va arăta sfârcul în timpul meciului.

„Negocierile au fost mai uşoare decât mă aşteptam. Asta deşi iniţial Inna ne-a refuzat, pe motiv că ea nu are voce bună pentru scandări de galerie. Am liniştit-o însă imediat, spunându-i că galeria noastră nu scandează pe stadion, ci face playback de calitate. Din momentul în care a aflat de playback, negocierile au devenit extrem de uşoare”, a povestit Arpad Paszany.

Finanţatorul CFR Cluj spune că a verificat personal sonorizarea de pe Cluj Arena, arătându-se încântat de condiţiile găsite: „Probabil la meciul cu U Cluj vom avea cel mai bun playback din istoria galeriei noastre. Spun asta cu toată responsabilitatea, deşi ştiu că am avut un lung şir de meciuri în care am făcut playback”, s-a lăudat Paszkany.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 mai 2012 10:24

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult