Înotătorul Avram Iancu, sabotat de unguri: au pus laxative în lacul Balaton!

Atentat la mândria națională! Înotătorul român Avram Iancu a căzut victimă unui atac murdar și la propriu și la figurat în lacul Balaton, pe care încerca să-l traverseze îmbrăcat cu un slip tricolor. Exact ca în 1848, cu primul Avram Iancu, a fost vorba de o conspirație austro-ungară.

Ca să strice seria de recorduri impresionante și impulsionați de o ură iredentistă la adresa numelui cu rezonanță revoluționară, maghiarii au presărat laxative pe traseul Crăișorului Apelor, provocându-i o cufureală imposibil de stăvilit, care a mânjit drapelul românesc sub apele tulburi ale șovinilor.

Cursa lui Avram Iancu s-a oprit prematur pe la jumătatea Balatonului și turiștii de pe mal au simțit și ei ce înseamnă niște mici procesați de un mare sportiv român. Nu a fost singura șicană încercată de maghiari. Ei l-au pus pe Avram Iancu să facă duș înainte să intre în Balaton, pretextând că asta e procedura. Delegația care îl însoțea pe sportivul român acuză că le-au fost răsturnate caiacele de către somni de luptă, dresați de cei din Marina Militară Maghiară, cu sediul pe Balaton.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
5 august 2022 15:08
Citește mai mult despre: Avram Iancu Balaton înot record

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult