Inspecţie ITM la Rapid relevă condiţii inumane. La vestiare erau dozatoare de săpun cu fise!

Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti a efectuat o inspecţie de rutină la clubul Rapid, inspectorii descoperind că jucătorii evoluau în condiţii inumane.

„La vestiare patronul pusese dozatoare de săpun cu fise, de multe ori băieţilor fiindu-le dificil din punct de vedere financiar să se spele după meci, pentru că nu aveau bani de săpun şi aşa mai departe”, declară Mioara Hapsânu, inspector ITM.

Jucătorii descoperiţi de inspectori în vestiare confirmă situaţia dificilă de la club şi condiţiile dubioase de la duşuri.

„Adversarii ne făceau de multe ori împuţiţi. Să ştiţi că nu era doar o scandare, de multe ori era chiar adevărat”, a declarat Ovidiu Herea, care susţine că uneori George Copos îi împrumuta pe jucători cu fise, dar cu dobânzi foarte mari.

„A trebuit să ne adaptăm. Pancu avea o monedă de 50 de bani legată cu aţă, pe care o băga în dozator şi apoi o scotea, dar patronul George Copos l-a prins şi i-a făcut scandal, amendându-l cu salariul pe 3 luni”.

Contactat de inspectori, Copos a confirmat cele relatate de jucători, precizând că l-a prins pe Pancu după ce a instalat camere de luat vederi la duşuri.

„Astea cu dozatoarele sunt chestiuni interne. Nici nu vreau să discut ce-a făcut Pancu. Mi-a creat un prejudiciu de aproape 3 lei, pe care tot eu trebuie să-l suport. Bine că l-am prins din timp. Toţi zic că au probleme, dar nimeni nu se gândeşte câţi bani am băgat eu în clubul ăsta”, a comentat trist George Copos.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
30 mai 2013 14:56

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult