Interes maxim pentru FCSB-Sporting! Bișnițarii profită și vând punga de semințe și cu 100 de lei

Biletele, ca biletele, dar interesul suporterilor pentru meciul FSCB-Sporting este atât de mare încât în București nu se mai găsesc nici măcar pungi de semințe. Meciul de diseară promite să doboare recordul de decibeli la spart semințe. De situație profită din plin bișnițarii, care vând punga de semințe la prețuri astronomice, care ajung și la 100 de lei.

”Păi nu pot, fratele meu, să merg la meci fără semințe”, spune un suporter FBSC. ”Am găsit bilet la meci, dar n-am luat, că n-aveam pungă de semințe. Păi cum să mă duc eu la meci la FSCB fără semințe? Ce să fac 2 ore pe stadion? Să mă uit ca prostu’ în telefon și atât? Fără semințe, meciul n-are gust, așa că mai bine stau acasă.”

Dacă un bișnițar care a vândut bilete la suprapreț a scos, în medie, un profit de câteva mii de lei, cei care au mizat pe epuizarea semințelor au obținut profituri de la 50.000 de lei în sus. ”Știam că fanii FSBC-ului sunt cei mai mari sămânțari, deci am mers la sigur”, exultă un bișnițar. ”Luau fecesebiștii și câte 10 pungi de semințe odată, să le ajungă în caz că o să fie prelungiri. Cei mai ușor făcuți bani din viața mea.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
23 august 2017 18:51
Citește mai mult despre: bisnitar FCSB seminte

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult