Ioan Niculae, accident de vânătoare în Africa de Sud! Va fi adus acasă împăiat, pe banii statului

Cel mai bogat român, Ioan Niculae, a fost grav rănit în timpul unei partide de vânătoare din Africa de Sud, decedând într-un spital din Bloemfontein. Ioan Niculae a fost strivit sub colţii unui facocer, apoi sodomizat de un rinocer descris de martorii oculari drept “un demon al savanei, care parcă îl căuta pe bwana Niculae”, a declarat Cabral Umbaka, ghid de vânătoare local.

Autorităţile sud-africane neagă că Ioan Niculae ar fi împuşcat un elefant şi spun că miliardarul român n-ar fi putut împuşca nimic, pentru că din cauza grăsimii guşa îi acoperă 80% din câmpul vizual şi acesta nu vede aproape nimic. Sud-africanii spun că din respect pentru marele popor român Ioan Niculae e fost împăiat cu întreg ceremonialul care se cuvine unui înalt oaspete străin, într-o postură demnă, de mare vânător alb.

Trofeul Ioan Niculae va ajunge în ţară cu o cursă specială şi va fi expus în sala trofeelor echipei Astra Giurgiu, pe care o deţinea, iar experţii spun că aşa jucătorii vor avea mereu impresia că patronul lor le plăteşte salariile, deşi n-a făcut-o niciodată.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
24 noiembrie 2014 12:51
Citește mai mult despre: accident Africa de Sud Ioan Niculae vanatoare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult