Iohannis a înființat un grup de lucru pentru combaterea vântului în timpul partidelor de golf

Război, criză, bude în curte, sărăcie, amenințare nucleară și golf. Aceste probleme au fost pe masa președintelui țării în ultima săptămână, conform Administrației Prezidențiale, care confirmă că președintele se ocupă intens de aceste chestiuni care privest toți românii. În acest sens, președintele Iohannis a înființat un grup de lucru pentru combaterea vântului în timpul partidelor de golf.

Printre măsurile propuse de grupul de lucru enumerăm interdicția recoltării păioaselor cu combine mari, zgomotoase, care distrag atenția jucătorilor de golf și creează curenți de aer care aruncă mingile de golf pe traiectorii imprevizibile.

În privința războiului, președintele propune achiziționarea unui sistem de radar ultraperformant, care pe timp de pace să fie folosit la monitorizarea loviturilor de golf: ”Trebuie să planificăm, să gândim în perspectivă. Războiul nu va ține o veșnicie și n-are sens să aruncăm banii pe rachete, când sunt alte lucruri mult mai necesare și mai utile, pentru toți românii”, a spus Iohannis.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
2 septembrie 2022 12:03
Citește mai mult despre: golf iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult