Incident neplăcut la Păltiniş, unde preşedintele Klaus Iohannis a fost agasat de Floricica Dansatoarea. Aceasta a avut câteva urlete de transmis la adresa stilului în care schia preşedintele: “Huuuuooo! Bagă, bă, plug! Aşa schimbi piciorul, fraiere? Huuuuoooo! Unde e cristiana?”, i-a strigat Floricica.iohannis_floricica_schi.jpg

Cunoscuta mondenă s-a luat şi de echipamentul preşedintelui: “Vii cu schiuri de patruj dă milioane şi-ţi fac sepepiştii pârtie? Huoooooooo!!” a comentat Floricica, venită pe pârtie cu o portavoce şi nişte pantofi cu toc, cu imprimeu leopard. Potrivit reporterilor din zonă, Floricica a mâncat mai multe pungi de seminţe, ca să aibă energie să urle.

În cele din urmă, SPP-ul a îndepărtat-o pe dansatoare, care încercase să se agaţe de şenilele Dusterului prezidenţial cu care Klaus urca pârtia. Floricica a protestat însă: “Ce, mă, nu urci cu telescaunul? O fi jegos că am stat eu pe el?”, ipoteză confirmată de preşedinte.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 29.01.2019 15:47 Sport

National Cinematografic