Incident neplăcut la Păltiniş, unde preşedintele Klaus Iohannis a fost agasat de Floricica Dansatoarea. Aceasta a avut câteva urlete de transmis la adresa stilului în care schia preşedintele: “Huuuuooo! Bagă, bă, plug! Aşa schimbi piciorul, fraiere? Huuuuoooo! Unde e cristiana?”, i-a strigat Floricica.iohannis_floricica_schi.jpg

Cunoscuta mondenă s-a luat şi de echipamentul preşedintelui: “Vii cu schiuri de patruj dă milioane şi-ţi fac sepepiştii pârtie? Huoooooooo!!” a comentat Floricica, venită pe pârtie cu o portavoce şi nişte pantofi cu toc, cu imprimeu leopard. Potrivit reporterilor din zonă, Floricica a mâncat mai multe pungi de seminţe, ca să aibă energie să urle.

În cele din urmă, SPP-ul a îndepărtat-o pe dansatoare, care încercase să se agaţe de şenilele Dusterului prezidenţial cu care Klaus urca pârtia. Floricica a protestat însă: “Ce, mă, nu urci cu telescaunul? O fi jegos că am stat eu pe el?”, ipoteză confirmată de preşedinte.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Tuesday, 29.01.2019 12:47 Sport

National Cinematografic