Iohannis îi cheamă pe români la o partidă de golf că e frumos afară

Președintele Klaus Iohannis a lansat o invitație tuturor românilor, pe care îi poftește să profite de vremea superbă din aceste zile și să joace un meci de golf. Președintele consideră că vremea caldă de ianuarie este un semn divin că românii trebuie să mai iasă din case și să se delecteze cu cel mai scump sport din lume.

”Dragi români! Haideți să nu mai fim atât de încrâncenați de problemele cotidiene, precum inflația, criza energetică, războiul din Ucraina, plagiatele sau eșecul Schengen. Aceste subiecte vin și pleacă, oricât de mult le-am urmări noi cu atenție și îngrijorare, cum e firesc. Vă invit, deci, să vă luați crosele, caddy-ul, mașinuța electrică și să porniți cu mic cu mare pe terenurile de golf, desigur cu condiția să purtați încălțăminte adecvată”, a transmis președintele în comunicatul oficial.

Pentru a da un exemplu, președintele Iohannis și-a anulat câteva deplasări externe și va juca o partidă de golf undeva lângă Sibiu, avându-l ca adversar pe premierul Ciucă, al cărui handicap oficial este de 4, dar neoficial handicapul lui este practic în buza patologiei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
19 ianuarie 2023 10:59
Citește mai mult despre: căldură golf iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult