Iohannis pleacă în Argentina, ca să-l decoreze personal pe Messi

Fan declarat al selecționatei Argentinei și al fotbalistului Leo Messi, președintele Klaus Iohannis a anunțat că nu se poate abține și până la finalul săptămânii va pleca personal spre Argentina pentru a-l decora pe starul PSG. Acesta spune că a urmărit ani buni, cu atenție, evoluția fotbalistului și crede că e momentul să-i arate aprecierea.

„Sper că românii mă vor ierta pentru acest mic capriciu, e drept, am și eu slăbiciunile mele, iar una din ele este fotbalul. Deși am o agendă extrem de încărcată, de întâlniri și deplasări, am reușit totuși să găsesc o fereastră în care să fac o scurtă deplasare de 14 zile la antipozi pentru a-l felicita pe Leo”, a anunțat președintele într-o conferință de presă.

Acesta a spus că nu știe exact dacă Messi, care locuiește de câteva decade în Spania cu toată familia, va veni în Argentina, dar speră că da, că Spania a mai vizitat-o. Fotbalistul argentinian va primi aceeași medalie de mare ordin sportiv pe care o are și Ilie Năstase, Gabi Szabo și alți oameni de onoare din sportul românesc care ne umplu de cinste pe oriunde se duc.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

19 decembrie 2022 16:17
Citește mai mult despre: iohannis Messi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult