Iohannis pleacă în Argentina, ca să-l decoreze personal pe Messi

Fan declarat al selecționatei Argentinei și al fotbalistului Leo Messi, președintele Klaus Iohannis a anunțat că nu se poate abține și până la finalul săptămânii va pleca personal spre Argentina pentru a-l decora pe starul PSG. Acesta spune că a urmărit ani buni, cu atenție, evoluția fotbalistului și crede că e momentul să-i arate aprecierea.

„Sper că românii mă vor ierta pentru acest mic capriciu, e drept, am și eu slăbiciunile mele, iar una din ele este fotbalul. Deși am o agendă extrem de încărcată, de întâlniri și deplasări, am reușit totuși să găsesc o fereastră în care să fac o scurtă deplasare de 14 zile la antipozi pentru a-l felicita pe Leo”, a anunțat președintele într-o conferință de presă.

Acesta a spus că nu știe exact dacă Messi, care locuiește de câteva decade în Spania cu toată familia, va veni în Argentina, dar speră că da, că Spania a mai vizitat-o. Fotbalistul argentinian va primi aceeași medalie de mare ordin sportiv pe care o are și Ilie Năstase, Gabi Szabo și alți oameni de onoare din sportul românesc care ne umplu de cinste pe oriunde se duc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

19 decembrie 2022 16:17
Citește mai mult despre: iohannis Messi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult